Eindejaars receptie

December is traditioneel een maand van samenzijn en het jaar afsluiten. Het is dan ook de maand van heel veel eindejaars-recepties. De live-muziek van de KerstPiano zorgt voor dat éxtra vleugje sfeer, zowel muzikaal als visueel.

eindejaars receptie met live muziek van een piano

Met collega’s, familie en vrienden of een club, gezellig borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Vaak in combinatie met het uitdelen van de kerstpakketten.

Hoe leuk zou het zijn om uw eindejaars-receptie in stijl te organiseren? Met de KerstPiano kerst-entertainment trakteert u de gasten op ambiance en gezelligheid met live-muziek van de Andy Dellenoy pianoshow.

Wanneer uw gasten ontvangen worden, zijn ze gelijk al ‘verrast’ door de piano en hebben ze gelijk al een gevoel van: “Hier is aandacht aan besteed!”

Heerlijke muziek op de achtergrond, een beetje in de easy-listening modus. De bekende kerstmuziek komt voorbij maar eventueel ook andere muzikale uitstapjes zoals naar top40- of andere up-tempo muziek.
Altijd zal er gezorgd worden dat het repertoire aansluit op uw wensen en de situatie.

De KerstPiano pianist zorgt voor een comfortabel geluidsvolume. U moet natuurlijk wel met elkaar kunnen babbelen. Tja, en mocht het eventueel tóch nog uitmonden op een gezellig feest, dan kan dat door de pianist ook ingevuld worden.

eindejaars receptie met een pianist
entertainment en muziek voor receptie