Restaurant

Vaak zal de KerstPiano geboekt worden bij een kerstdiner in een restaurant, of tijdens de eindejaarsreceptie van een bedrijf. Het spreekt voor zich dat de muziekkeuze en volume zodanig zal zijn dat het een aangename en exclusieve aanvulling zal zijn op uw kerst event.

live muziek restaurant - kerst

Pianist Andy Dellenoy zal uw receptie of restaurant muzikaal opluisteren met uiteraard kerstmuziek maar ook heerlijk in het gehoor liggende easy-listening-, easyjazz- en lounge muziek. Alles live gespeeld en gezongen.

Live muziek met een passend repertoire op gelegenheden waar stijl en kwaliteit gevraagd mag worden. Andy zal het publiek op zijn eigen professionele wijze ‘bespelen’ met een passende en bescheiden houding.

Stijlvol of juist in kerstsfeer

Een witte mini-grand piano, stijlvolle black-tie kleding.
OF
De KerstPiano met een sfeervolle rode kerst-zijkant en aangepaste kleding naar keuze.

Bij deze stijvolle events wordt er een volledig witte piano gebruikt (zonder tekst aan de zijkant) die rustiek en sfeervol uitgelicht wordt door Andy’s showverlichting.

kerst entertainment restaurant

De KerstPiano is geschikt voor…

Een receptie

De mensen worden ontvangen en op de achtergrond speelt Andy lekker in het gehoor liggende muziek. Uw gasten komen direct al in een stijlvolle sfeer terecht. Dit kan de receptie van een bruiloft zijn, maar evengoed ook de receptie van een bedrijfsevent of het ontvangen van uw gasten bij een ander Kerst evenement.

In uw restaurant, tijdens een kerstdiner

De KerstPiano is perfect voor de muzikale opluistering van het kerstdiner in een restaurant. Terwijl de gasten aan het genieten zijn van het diner speelt Andy passende muziek. De juiste muziek op het juiste moment. Op deze momenten krijgt Andy vaak achteraf te horen dat het net een ‘CD’ was die afspeelde, maar nee… het is live gespeeld en gezongen!

Diner-dansânts

Een beetje in het verlengde van de restaurant optredens, maar Andy houdt nu ook specifiek de diverse ‘gangen’ in de gaten en past de muziek daarop aan. Tussen de diverse gangen door is er wellicht ruimte voor een dansje of zelfs gezelligheid en meezingen, en mag de muziek even iets meer aanwezig zijn. Wanneer de volgende ‘gang’ zich aanbiedt dan schakelt Andy zich weer terug naar de ‘lounge’ modus. Het volume weer wat minder en de keuze van muziek aanpassen. De muziekkeuze en muziekstijl zal natuurlijk geheel in overeenstemming zijn met de stijl van het event.

Kerst repertoire & Easy listening

Tijdens deze restaurant optredens past Andy zijn repertoire aan. Hij brengt heerlijke luistermuziek vanuit diverse stijlen muziek. Muziek die uw gasten echt kunnen waarderen tijdens hun avondje uit. Andy speelt bijvoorbeeld diverse top40 liedjes, maar dan in easy-jazz stijl. De bekende Sinatra en crooning songs, bachata’s, rhumba’s, maar ook heerlijk Nederlandstalige luisterliedjes. En … hoe kan het ook anders met een KerstPiano … kerstmuziek.

Ik wil u wel graag duidelijk maken dat Andy gèèn klassieke pianist is. Verwacht geen Bach en Mozart 😉