Live kerst muziek in Winkel

De kerstpiano show wordt vaak geboekt als extra sfeermaker in een winkel, winkelcentrum of bijvoorbeeld tuincentrums.

Uw klanten worden getrakteerd op een kerst- of winter-ambiance met gepaste live muziek en entertainment. De kerstsfeer in uw winkel wordt extra benadrukt waardoor uw klanten veel langer in de winkel verblijven. Ze zullen heerlijk op hun gemak uw winkel ‘afstruinen’.

kerst-entertainment-winkel

De kerstpiano is niet alleen muzikaal een genot, maar ook de decoratieve waarde van de show is ongeëvenaard. Door de unieke kerstpiano zijkant, de (kerst-)kleding, kerst attributen en eventueel zelfs een zwart sterrendoek als decor is deze muzikale beleving zowel voor het oog, als voor het oor een traktatie voor uw klanten.

Branding:
De piano aanpassen aan uw bedrijf en logo

Uniek in de wereld (zover wij weten); wij kunnen heel eenvoudig de piano aanpassen aan uw bedrijf. Zo kunnen wij een gepersonaliseerde zijkant voor de piano maken waarop uw bedrijfslogo, bedrijfskleuren of evenementnaam getoond kan worden. <Meer info…>

Gepast volume en repertoire

Voor een optreden in een winkel of winkelcentrum maakt de kerstpiano meestal gebruik van een compacte geluidsset. Klein, zodat uw klanten niet weggejaagd worden door een stapel geluidsboxen en hoge volumes. In een winkel is gepast volume meer dan genoeg; u moet als verkoper natuurlijk nog wel normaal met uw klanten kunnen praten.

Klanten die voorbij de live-muziek lopen moeten natuurlijk wel kunnen genieten van de kerstpiano muziek, maar ze moeten ook weer niet uren blijven staan bij de pianist. Het gaat tenslotte om een gezellige winkelsfeer en niet om een concert.

Mede daarom wordt er goed gekeken naar het gebruikte repertoire. Niet te feestelijk, maar ook weer niet te saai. Herkenbare (kerst-)muziek, maar niet zodanig dat er een polonaise door uw winkel loopt.

De kerstpiano is daardoor bijzonder geschikt om de kerst beleving in uw winkel te verhogen. Gepast, stijlvol, en daar waar het kan met leuke interactie en entertainment naar uw klanten.

Tot slot willen wij graag melden dat wij kunnen meedenken in uw thema of concept, zodat de pianoshow aansluit op uw situatie.