Piano keuze

Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt kunt u bij het boeken van de KerstPiano kiezen uit twee piano’s. Daardoor is de KerstPiano geschikt voor vele evenementen.

Stijlvol witte piano

De witte mini-pianovleugel van pianist Andy is perfect voor een evenement met een kerstthema of winterthema. De witte piano kan dan rustiek worden verlicht met onze LED lampen op het podium, wat er dan ook visueel weer prachtig uitziet.

Er is veel zorg besteed aan de zeer representatieve witte mini-pianovleugel, waardoor deze niet alleen in een feesttent, maar ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kan worden. Deze piano heeft ook nog eens ingebouwde LED verlichting die stijlvol in elke kleur gezet kan worden. Het kan zelfs indrukwekkende licht effecten geven als de situatie en sfeer het toelaten.

De KerstPiano – Uniek!

Om een gezellige kerstsfeer te krijgen kan de piano worden voorzien van de speciale “Kerst” zijkant. Bij het zien van de kerstpiano krijgen uw gasten al direct het gevoel van het ‘kerstthema’. De piano heeft ook nog eens ingebouwde LED verlichting. Een erg leuke optionele combinatie is dan ook de “Dickens” stijl kleding.

Aanvullende informatie

Bij heel veel collega pianoshows ligt er een keyboard bovenop de piano. Wij vonden dat zelf er niet mooi uit zien. Daarom is bij de KerstPiano het keyboard ingebouwd IN het meubel. Inmiddels hebben meerdere collega’s dit nu ook zo opgepakt en deze techniek gebruikt.

Voor het vervoer staat de piano rechtop op een kar. Daardoor kan de piano door een voordeur van een normale woning binnengereden worden. Wat wel een probleem oplevert zijn scherpe bochten en trappen van meer dan 3-4 treden. Is een optreden op een verdieping of zijn er trappen dan is er een goederenlift nodig. Neem bij twijfel gewoon even contact met ons op.