Eén piano op het podium? Ja… leuk… dus een hele avond alleen maar pianomuziek?” –  Nee dus!!

Met behulp van zijn piano en ingebouwd keyboard en zeer goede zangstem weet Andy het publiek te bespelen als geen ander! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde computers, maar ècht gespeeld! Live muziek betekend ook dat de pianist direct kan inspelen op situaties; liedjes langer of korter maken, direct overschakelen naar andere liedjes, inspelen op het publiek. Echt live dus.

piano entertainment - mini grand
Pianoklavier + ingebouwd keyboard

Andy weet op een virtuoze manier zijn piano en keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan. Vele orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wèl kan! Maar hoe werkt dat dan? Hoe kan het dat Andy een hele live-band kan vervangen terwijl hij maar alleen is?

In de minigrand piano van Andy zit een modern keyboard ingebouwd. Het keyboard is voorzien van een elektronisch systeem waardoor het geluid van een drumstel, basgitarist, gitaren, trompetten, … enzovoorts wordt geproduceerd. Ondanks dat Andy maar alleen is, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest live staat op te treden!

Het keyboard zorgt voor alle aanvullende instrumenten van ‘de band’ zoals de drums, basgitaar, gitaren, sax, en nog veel meer.

Meerstemmige zang

Via een vernuftig apparaat wordt er met Andy door een koortje meegezongen. Zo lijkt het alsof er 2 of meer mensen zingen!

Alle muziek is live gespeeld en gezongen

Let wel, alles wordt nog steeds live gespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Andy kan midden in een lied overschakelen naar een ander lied, zodat er direct ingespeeld kan worden op gebeurtenissen in het publiek. Zo blijft de show dynamisch, en blijft het ‘live’ orkest karakter behouden. Laat u verbazen over wat Andy Dellenoy aan live muziek kan laten horen. Het klinkt werkelijk als een volledig orkest/band!