Geluid versterking

Om de live-muziek van de Kerst pianoshow te kunnen horen dient het geluid versterkt te worden. (De KerstPiano is geen akoestische piano, maar een elektronisch instrument.)

Wij hebben zelf diverse geluidssets beschikbaar voor de meest voorkomende evenementen en optredens. In overleg met u bepalen wij wat de beste keuze is; een kleine compacte geluidsset, of juist een grote set.

Op dit moment kunnen wij met onze eigen apparatuur tot +/- 600 personen het geluid versterken. Bij grotere evenementen schakelen wij een gespecialiseerd geluidsbedrijf in.

Electro Voice EKX series

Electro voice EKX geluidsset

Voor optredens tot 350 personen hebben wij een professionele Electro Voice EKX geluidsset. Het geluid van deze set kan zowel heel zacht als heel hard, en blijft op alle volumes werkelijk fantastisch klinken.
Daarbij ziet deze set er visueel ook nog eens prachtig uit; geschikt voor high-class evenementen.
Inzetbaar bij evenementen waarbij ‘het sneeuw van de daken’ gespeeld mag worden, maar zeer zeker ook voor easy-listening optredens met een bescheiden volume voor grotere aantallen publiek.
Voor de kenners: 2 x 18″ bas-speakers / 2 x 15″ top speakers

DAP Clubmate II

DAP Clubmate II

Dit is een kleine, compacte geluidsset met een onvoorstelbaar geluid. Er is voor deze set weinig ruimte nodig, en visueel zeer aantrekkelijk door de zeer kleine topspeakers. Het valt niet op, en daardoor bijzonder geschikt voor recepties, restaurant en terrassen.

Het is bestemd tot ongeveer 80 personen aan publiek.
Het bestaat uit 1 x 15″ bas-speaker, en 2 kleine speakers op een standaard.

Master Audio Junior set

Master Audio junior

Dit is onze eerste geluidsset en gaat al heel wat jaartjes (27+ jaar) met de pianist op pad. Daardoor is deze set visueel niet zo mooi als onze nieuwe Electro-Voice EKX, maar wij willen deze set niet verkopen omdat hij nog steeds zo lekker klinkt, en omdat deze set een geweldig volume kan produceren.

Master Audio is een professionele kwaliteit, en dat blijkt wel want na al die jaren nemen wij de set nog heel graag mee.
Wij schakelen deze geluidsset bij als er publiek tot zo’n 500-600 personen is, of wanneer de omstandigheden zodanig zijn dat wij onze nieuwe apparatuur even willen ontzien. (Bijvoorbeeld bij enkele Apres-ski feesten.)

Voor de kenners: 2 x 18″ bas-speakers / 2 x 15″ top speakers
Passief; gevoed door een Crown 4000ti versterker.