Kerstmuziek, Easy Listening

De zanger/pianobar-pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard het bekende kerst repertoire, afgewisseld met heerlijk in het gehoor liggende easy-listening en easy-jazz muziek. Live muziek voor op uw eigen locatie. Alle muziek wordt live gespeeld en gezongen.

Dit kerst repertoire is perfect voor een Kerstmarkt, een eindejaars borrel, het kerstdiner in een restaurant, op de ijsbaan tijdens een business event, of uw winter- of Kerst evenement.

De pianist kan een heerlijk ‘achtergrond’ volume aanhouden zodat uw gasten zich op hun gemak voelen en lekker met elkaar kunnen praten.

Of Party-time in kerstsfeer of wintersfeer!

Mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld. Met meer volume, opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Denk bijvoorbeeld aan Aprés-ski muziek en een hoge meezing factor (mits de coronamaatregelen het toelaten) onder het genot van een Jägermeister shotje. Natuurlijk altijd in uw winterthema of kerstthema om zo een perfecte sfeer neer te zetten.

De Party-time kerst repertoire is vooral geschikt voor evenementen waarbij ‘gezelligheid’ de belangrijkste factor is. In een skihut, op de ijsbaan, eindejaarsfeesten voor zowel bedrijven als particulieren.

Kenmerkend is dan meestal dat het volume op een hogere stand wordt gezet en iedereen aangemoedigd wordt om lekker mee te doen. Het volume niveau wordt overigens altijd met u bepaalt zodat klachten over ’te hard volume’ voorkomen worden.